• Församlingens fototävling ”Min församling”

20.7.2017 13.28

Tack för alla fina bidrag till fototävlingen! Vi är tacksamma att kunna använda dem i församlingens publikationer. Det har varit intressant att titta på alla fina bilder som har skickats in. Juryn som bestod av Tom Sjöblom, Susanne Lövkvist och Tom Hellsten, har valt 3 bilder som får pris. På första plats kom Karl Eilif Åbergs bild med ljuset i sommarkvällen, på andra plats Linda Sjöströms bild av julgranen och kyrkan och på tredje plats kom Mervi Sipiläs vinterbild av Ingå kyrka.  Vinnarna har blivit kontaktade.

• Förbönstenar i bruk i Ingå kyrka

2.2.2017 10.30

Bönestenar är en gammal tradition, som har väckts till liv i vår kyrka under de senaste åren. Den moderna användningen började med barn- och familjegudstjänster, men har nu utvecklats till en allmän sed. Nu har vi tagit bönestenar i bruk också i Ingå kyrka.

• Diakonimottagningens öppethållningstider

9.1.2017 10.57

Diakonibyråns mottagningstid onsdagar kl 10 - 12 i Prästgården fr.o.m. 11.1.2017, övriga tider enligt överenskommelse tel. 040-555 2090/Annette Taipalus.