Tvåspråkig familjegudstjänst

Ingå kyrka

Kyndelsmässodagen

Välkommen till tvåspråkig familjegudstjänst med kollekt till förmån för insamlingen Gemensamt Ansvar!

Efteråt lunch (vuxna 5 €, barn 2 €, barn under 5 år gratis)  i församlingshemmet. Öppning för årets GA-insamling, försäljning av hembakat och övriga produkter, lotteri. Alla intäkter går till insamlingen Gemensamt Ansvar. Tom Hellsten, Sinikka Kontio, Birgitta Lindell och Noora Nylund medverkar.

Varmt välkomna!

Kaksikielinen perhejumalanpalvelus

su 2.2. kello 10.00 Inkoon kirkossa, Kynttilänpäivä

Tervetuloa kaksikieliseen perhejumalanpalvelukseen, kolehti Yhteisvastuukeräyksen hyväksi!

Lounas seurakuntatalolla (aikuiset 5 €, lapset 2 €, lapset alle 5 v. ilmaiseksi), vuoden 2020 Yhteisvastuukeräys avataan. Arpajaiset ja myynnissä kotona leivottua sekä myös muita tuotteita. Kaikki tuotot menevät Yhteisvastuukeräyksen hyväksi. Mukana ovat Tom Hellsten, Sinikka Kontio, Birgitta Lindell ja Noora Nylund.

Lämpimästi tervetuloa!

Församlingspastor