Sommarkonsert / Kesäkonsertti

on 8.6 kl. 19.00 – 20.00
Vokaaliyhtye Uoma

Ingå kyrka - Inkoon kirkko

Välkommen att njuta av musik i Ingå kyrka! Tervetuloa nauttimaan musiikista Inkoon kirkossa!

Vokalensemble/Vokaaliyhtye  Uoma

Fritt inträde, programblad 5 € - Vapaa pääsy, ohjelmalehtinen 5 €

Vokaaliyhtye Uoma esittää musiikkia 1500- ja 1600-luvulla Roomassa työskennelleiltä säveltäjiltä. Nämä nuoresta asti maailman parhaissa kuoroissa laulaneet kirkkomuusikot olivat tiivis työyhteisö: toistensa oppilaita, kollegoja, luultavasti ystäviä ja kenties kilpailijoitakin.Tule kuulemaan, miten moninaisia tunnelmia he loivat sävellyksillään kirkkovuoden eri vaiheisiin: hiljaisen viikon ja tapaninpäivän kärsimysaiheista loppiaisen mystiikkaan ja adventin, pääsiäisen tai kolminaisuudenpäivän ylistyslauluihin.

Vokaaliyhtye Uoma on renessanssiajan kirkkomusiikille omistautunut 12-henkinen kokoonpano, jonka laulajat ovat hankkineet kannuksensa joissakin pääkaupunkiseudun parhaista kuoroista. Uomaa johtaa renessanssimusiikkiin perehtynyt kuoronjohtaja-säveltäjä Teemu Tommola.

• Musik Musik

Öppna länk i ny flik